Spravovanie verzus manažovanie vo verejnej správe - Slávik, Štefan, 1955-
Poslanie verejného spravovania a princípy jeho fungovania. Poslanie a obsah manažmentu. Manažment vo verejnom sektore. Úradník verzus manažér. Faktory, ktoré spôsobujú odlišnosti v konaní verejných a súkromných organizácií a ktoré determinujú obsah a štýl manažmentu.