Riziká a prevencia hospodárskej kriminality v období hospodárskeho poklesu - Fabianová, Jana
Súčasná ekonomická nestabilita vo svete dáva nové podnety k páchaniu hospodárskych kriminálnych činov. Narastajúce riziko podvodu a výška strát spôsobených hospodárskou kriminalitou. Prieskum spoločnosti Pricewaterhouse Coopers, na základe ktorého možno identifikovať hlavné oblasti rizík, na ktoré by sa mal podnik v prevencii hospodárskej kriminality zamerať.