Robotizmus, workoholizmus, fenomény dnešnej doby - Rozvadský Gugová, Gabriela
Najnovšie termíny súčasnej ekonomickej psychológie. Fenomény dnešnej doby, a to workoholizmus, syndróm burn out a syndróm bore out. Trendy v copingových stratégiách jednotlivcov a ďalší vývoj v oblasti riadenia ľudských zdrojov ako i vo vzdelávaní a psychohygiene jednotlivcov na trhu práce.