Problematika ochrany ľudských práv v kontexte judikátov Európskeho súdu pre ľudské práva - Hrtánek, Ladislav
Analýza problematiky ochrany ľudských práv, k porušovaniu ktorých môže dôjsť v prípadoch nedodržania zásady viacinštančnosti správneho konania.