Príprava malých a stredných podnikov na obdobie krízy - Hudáková, Mária
Príčiny hospodárskej krízy z pohľadu podnikového riadenia. Stav malých a stredných podnikov v súšasnosti. Závery pre podniky ako lepšie zvládnuť obdobie krízy.