Jak si poradit s fluktuací brand manažerů a produktových manažerů - Wroblowská, Zuzana
Kľúčové pozície produktového a brand manažéra. Výskumný projekt v Českej republike na základe ktorého sa formulovali doporučenia pre podnikateľský sektor ako si udžať produktových manažérov.