Nový prístup k tvorbe ceny výrobku - Teplická, Katarína
Ceny výrobkov a prispôsobovanie sa obchodníkov k požiadavkám zákazníkov. Zmena prístupu k tvorbe a kalkulácii cien výrobkov. Kalkulácia cieľových nákladov na výrobok. Navrhované zníženie nákladov jednotlivých položiek.