Lekce surfování od našich dětí - Kuncová, Jana
Výskum životného štýlu detí v Českej republike v roku 2011, ktrorého sa zúčastnilo 730 detí vo veku 4-14 rokov. Využívanie internetu deťmi. Prínosy a riziká. Výsledky medzinárodnej štúdie EU Kids online II. zameranej na komplexné skúmanie problematiky on-line rizík a bezpečnosti internetu u detí a rodičov v Európe. Internet ako činnosť vo voľnom čase. Internet očami detí. Zručnosti detí v oblasti IT.