Chcete začať podnikať na Slovensku? - Pavlík, Ladislav
Ako zobrať život do vlastných rúk a začať podnikať bez geniálnych myšlienok. Primerane dobrý a použiteľný podnikateľský zámer. Finančné zabezpečenie a obchodné zmluvy. Podnikateľské plány a dosiahnuté ciele.