Výskyt poistných manipulácií metódy - analýza, experiment, skúška, porovnanie - Weber, Michael
Typické škody úmyselne spôsobené vandalizmom. Manipulácie a zväčšovanie rozsahu škôd po reálnej dopravnej nehode. Objasňovanie poisťovacích podvodov a metódy nárazových skúšok a porovnávacích prípadov.