Suverénny fond Kazachstanu - Bačišin, Vladimír
Vznik, organizačná štruktúra a pôsobenie Akciovej spoločnosti Fondu národného blahobytu Sumruk Kazyna. Úlohy Fondu a stratégia prezidenta. Funkcie suverénneho fondu.