Product placement: nový prístup v komunikácii so zákazníkom - Nagyová, Ľudmila
Význam špecifických a netradičných metód marketingovej komunikácie. Product placement (skrytá reklama) ako jeden z nových nástrojov komunikácie so zákazníkom.