Diferencie vo financovaní podnikových inovačných aktivít vybraných krajín v období prepuknutia globálnej krízy - Pétrová, Rozália
Podnikové výdavky na inovácie a ich štruktúra. Podnikové výdavky na inovácie vo vybraných krajinách. Percentuálny podiel podnikových výdavkov na inovácie na HDP krajiny.