Subjektívne vnímanie kvality života u nezamestnaných ľudí - Ľapinová, Alena
Výsledky výskumu realizovaného v Košickom regióne. Výskumu sa zúčastnilo 556 krátkodobo a dlhodobo nezamestnaných ľudí. Ako vnímajú nezamestnaní kvalitu života.