Bubliny na finančných trhoch - Klátiková, Kristína
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. „Interest Only“ Adjustable Rate Mortgage2 (IO-ARM). Hypotéky s negatívnou amortizáciou. Liar Loans. 100% Financovanie. Od vzniku sekundárneho trhu po vznik úverovej bubliny. Štruktúrované financovanie. Vývoj cien nehnuteľností.