Prienik znaleckých odborov priemyselné vlastníctvo a ekonómia a manažment - Kardoš, Peter
Vymedzenie znaleckých odvetví: odbor 09 00 00 ekonómia a manažment, odbor 26 00 00 priemyselné vlastníctvo. Prelínanie odborov a spolupráca znalcov - praktický príklad.