Čo nové priniesol Daňový poriadok? nazeranie do spisov - Repková, Denisa, 1983-
Možnosť daňového subjektu nazerať do rôznych dokumentov, ktoré sprístupňuje správca dane a to na žiadosť daňového subjektu. Zmeny, ktoré prináša Daňový poriadok od roku 2012 spočívajú v upresnení predmetu nazerania, t.j. toho, do čoho subjekt môže alebo nemôže nazerať. Čo sa považuje za utajovanú skutočnosť.