Pribrzdenie dlhovej krízy a záchrana eura? - Hölcz, Róbert
Minuloročný decembroví summit najvyšších predstaviteľov únie a jeho závery. Fungovanie EÚ a eurozóny a zmeny doteraz platnej Lisabonskej zmluvy. Dlhy eurozóny, fiškálne pravidlá a hospodársky rast európskej ekonomiky.