Marketingová komunikace v turbulentních dobách - Barčík, Tomáš
S nástupom nových technológií, ale i vďaka ekonomickým tlakom, dochádza k transformácii tradičného komunikačného mixu - menia sa osobitne výstupy a komunikačné kanály.