Jak s reklamou vystoupit z normality? - Osičková, Kateřina
Aká musí byť reklama, aby rezonovala, prekvapila, vyvolala emócie a vytrhla svojho diváka z bežnej rutiny. Ako ju naservírovať cieľovej skupine.