Tanec nad plačom - dlhová fraška gréckej záchrany - Hölcz, Róbert
Budúcnosť gréckej ekonomiky, ktorá je závislá na schopnosti vysporiadať sa so svojimi dlhmi. Prijaté úsporné opatrenia gréckej ekonomiky a ich osoh. Spolupráca Medzinárodného menového fondu, Európskej centrálnej banky a Európskej komisie. Fungovanie Európskeho stabilizačného mechanizmu (ESM).