Daňová konkurencia, koordinácia a harmonizácia - Burák, Emil
Zohľadnenie a kombinácia moderných trendov daňovej praxe a daňovej teórie vo svete. Daňová koordinácia a harmonizácia ako nástroj zbližovania daňových systémov sveta k potieraniu škodlivej daňovej konkurencie.