Obchodní anjeli ako investori venture kapitálu - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Pojem obchodní anjeli - business angels. Obchodní anjeli ako investori rizikového (venture) kapitálu. Klasifikácia venture a rozvojového kapitálu. Hlavné rozdiely medzi obchodnými anjelmi a ostatnými investormi venture kapitálu. Motívy investovania obchodných anjelov. Typológia obchodných anjelov. Oblasti záujmu obchodných anjelov. Investičný proces z pohľadu obchodného anjela.