Vlastníctvo v ekonómii a práve - Uramová, Mária
Ekonomická a právna podstata vlastníctva. Pojem vlastníckeho práva. Vlastníctvo a vlastnícke právo. Predmet vlastníckeho práva v práve a ekonómii. Vývoj a formy vlastníctva.