Dotácie z komunitárneho programu Inteligentná energia - Európa II (IEE II) - Valachovičová, Viktória
Projekty zamerané na energetickú efektívnosť, obnoviteľné zdroje energie (OZE), zlepšenie dopravy a mobility a možnosti ich využitia. Aktivity a priority programu IEE 2012 a slovenské subjekty.