Podniky v kríze: Krízová komunikácia - Záležáková, Eliška
Komunikácia v podniku v čase krízy. Komunikácia a spätná väzba. Dôležitosť komunikácie manažmentu so zamestnancami, verejnosťou či médiami. Predchádzanie negatívnym konfrontáciám napr. s odbormi. Zlyhávanie komunikácie a jej dôsledky.