Finty elektronických aukcií - Beer, Gabriel
Slovensko zažíva boom verejného elektronického obstarávania. Ako fungujú e-aukcie, čo sa nakupuje e-aukciami. Prax však ukázala, že aj elektronické verejné obstarávanie bude o pokusoch pomôcť vybraným účastníkom alebo manipulovať výslednú cenu.