Podniky v kríze: Osobnosť a správania sa manažéra v kríze - Záležáková, Eliška
Narastanie nárokov na manažérov a pracovníkov v čase krízy. Správanie sa manažéra v kríze. Pružné a pohotové reagovanie na zmeny.