Mizéria na pokračovanie - Legéň, Marek
Lídri maloobchodu chcú aj v ťažkých časoch expandovať, spotrebiteľ migruje k menším formátom. Ako sa darilo maloobchodu (2008-2011). Obchodné plány. Šetrenie v obchode.