Top 10 a zvyšok Slovenska - Lehuta, Michal
Regionálne rozdiely v mzdách a nezamestnanosti sa za posledné roky na Slovensku znížili, Bratislava však stále kraľuje. Čím východnejšie, tým chudobnejšie (Európa).