Anjelov zaujíma zisk, nie charita - Orfánus, Dominik
Ako sa pozerajú na biznis plány tí, ktorí ich financujú. Je to iba percento úspechu. Biznis anjeli na Slovensku. Odvetvia, ktoré sú momentálne najpopulárnejšie na investovanie. Ako vyrastú firmy.