Potreba novelizácie autorského zákona na Slovensku - Lattová, Silvia
V súčasnosti platný autorský zákon a návrh na zmenu zákona č. 618/2003 Z. z. o autorskom práve a právach súvisiacich s autorským právom (autorský zákon).