Nákupné správanie obyvateľov Slovenska ako spotrebiteľov v cestovnom ruchu v podmienkach globalizácie - Gúčik, Marián
Pojem nákupné správanie. Nákupné správanie obyvateľov Slovenska ako spotrebiteľov v cestovnom ruchu.