Nelegálna práca, nelegálne zamestnávanie - Tomiová, Sandra
Právny predpis, ktorý upravuje danú problematiku - zákon č. 82/2005 Z. z. o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní v znení neskorších predpisov. Vymedzenie pojmov. Zákaz nelegálnej práce a zákaz nelegálneho zamestnávania. Kontrola. Inšpektorát práce.