Pracovnoprávne aspekty duševného vlastníctva - Miklošová, Magdaléna
Význam duševného vlastníctva ako dôležitého aktíva, ktoré prispieva k rentabilite podnikateľských subjektov. Vzťah práva duševného vlastníctva a pracovného práva. Úprava zamestnaneckých diel a vynálezov v rámci slovenského právneho poriadku.