Dobrovoľnícka činnosť - daňové aspekty - Cingelová, Zuzana
Dobrovoľnícka činnosť a daň z príjmov fyzických osôb. V prospech koho sa vykonáva dobrovoľnícka činnosť. Vysielajúca organizácia. Dobrovoľnícka činnosť poskytovaná pre VÚC a obce. Zmluva o dobrovoľníckej činnosti. Dobrovoľnícka činnosť a DPH. Dobrovoľnícka činnosť a miestne dane. Dobrovoľnícka činnosť a použitie podielu zaplatenej dane z príjmov.