Daňové tajomstvo a zverejňovanie dlžníkov - Kubincová, Soňa
Vysvetlenie pojmov tajomstvo daňové, tajomstvo služobné, tajomstvo štátne, tajomstvo obchodné, tajomstvo bankové. Úprava daňového tajomstva v Daňovom poriadku (zákon č. 563/2009 Z. z. v znení neskorších predpisov). Čo sa nepovažuje za daňové tajomstvo. Zoznamy daňových dlžníkov vypracované Finančným riaditeľstvom. Obec ako správca dane a zverejnenie zoznamu dlžníkov.