Dlhopisové trhy a ich indikátory - Chovancová, Božena
Dlhopisové trhy prechádzajú neustálymi zmenami, ktoré prinášajú nové formy cenných papierov, rôznych derivátových štruktúr a tým aj zložitejšie metódy určovania výnosov. Obchodovanie s dlhopismi na jednotlivých burzách v roku 2010. Dlhopisové indexy, konštrukcia a kalkulácia dlhopisových indexov, geografické zameranie dlhopisových indexov. Dlhopisové indexy v Európe a Japonsku.