Prevencia delikventného a kriminálneho správania žiakov v školskom prostredí so zreteľom na činnosť sociálneho pedagóga - Niklová, Miriam
Dokončenie článku z predchádzajúceho čísla o prevenciii delikventného a kriminálneho správania žiakov v školskom prostredí. Vzdelávanie pedagogických pracovníkov v oblasti prevencie sociálno-patologických javov smerujúca k žiakom pochádzajúcich z dysfunkčných rodín.