Krajina v medzinárodnej a slovenskej environmentálnej politike - Miklós, László
Krajina vo vede: východisko pre jej aplikáciu v politike. Krajina v politike po Summite Zeme`92. Krajina v Európskom dohovore o krajine. Význam implementácie koncepcie krajiny v praxi: integrovaný manažment krajiny.