Zelené iniciatívy a poľnohospodárstvo - Kanianska, Radoslava
Zelený rast, Európska únia a Slovenská republika. Zelený rast a Organizácia pre ekonomickú spoluprácu a rozvoj. Zelená ekonomika a Organizácia spojených národov. Zelený rast a poľnohospodárstvo. Zelené poľnohospodárstvo a životné prostredie.