Siete obchodných anjelov v Európe - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Obchodní anjeli, siete obchodných anjelov - definície. Popis sietí obchodných anjelov v Európe, ich fungovania, cieľov a aktivít. Siete obchodných anjelov a Slovensko.