Zmeny v zákone o vysokých školách - Tichý, Miroslav
Posledná novela zákona o vysokých školách pod číslom 57/2012 Z. z. nadobudne účinnosť od 1.4.2012. Aké zmeny priniesla novela v oblasti finančných fondov vysokej školy, v oblasti súkromných vysokých škôl, v oblasti registra študentov, v oblasti obsadzovania miest vysokoškolských učiteľov, v oblasti štipendií z prostriedkov štátneho rozpočtu, v oblasti podpory študentov a uchádzačov o štúdium so špecifickými potrebami.