Skúsenosti a problémy slovenských obcí pri využívaní prostriedkov fondov EÚ - Mindová, Lenka
Identifikácia hlavných problémových oblastí a bariér absorpcie fondov EÚ, s ktorými sa obce pri využívaní fondov EÚ stretávajú. Zo širokej škály fondov a programov, z ktorých môžu obce získať dotáciu na svoj rozvoj, sa v predkladanom príspevku autorka zameriava na projekty obcí, ktoré sú financované ESF a ERDF (t.j. v rámci niektorého z operačných programov) a projekty obcí financované z EAFRD (t.j. v rámci Programu rozvoja vidieka).