Pohľad na zvláštnosti a osobitosti školského systému v USA škola aj v čase prázdnin - Soroková, Tatiana
Osobitné modely školskej sústavy s diferencovaným obsahom jednotlivých stupňov a druhov škôl v USA. Výchovno-vzdelávacia funkcia a ciele školského systému v USA.