Platenie preddavkov na daň z príjmov fyzickými osobami v roku 2012 - Oravcová, Martina
Právna úprava platenia preddavkov na daň z príjmov fyzických osôb v roku 2012. Preddavkové obdobie. Výška preddavkov a lehoty splatnosti. Preddavok pri kombinácii príjmov. Platenie preddavkov z príjmov zo závislej činnosti. Kto neplatí preddavky na daň. Skončenie podnikania a pozastavenie podnikania. Vrátenie preddavkov. Vysporiadanie preddavkov po podaní daňového priznania. Sankcie.