Dlhová kríza a protikrízové opatrenia - Stoličná, Zuzana
Vznik svetovej krízy. Dlhová kríza v Európe. Vývoj menovej politiky od pôsobenia hospodárskej krízy a jej protikrízové opatrenia. Vývoj fiškálnej politiky od pôsobenia hospodárskej krízy a jej stabilizačné opatrenia.