Aké sú zmeny v starobnom dôchodkovom sporení od 1. apríla 2012? - Hvojník, Igor
Zmeny v oblasti dôchodkových fondov a ich správy. Možnosť sporiť v dvoch dôchodkových fondoch súčasne a povinný presun majetku do dlhopisového dôchodkového fondu. Zrušenie garancií v dvoch fondoch a nový spôsob garancie doplnenia majetku v dlhopisovom dôchodkovom fonde. Zmena definície a pravidiel pre riadenie rizík. Zmena pravidiel pre vstup do 2. piliera a pre výstup z 2. piliera. Zmeny pri prestupe do inej dôchodkovej správcovskej spoločnosti a ďalšie zmeny. Praktické príklady.