Vydanie STN EN ISO 19011:2012 návod na auditovanie systémov manažérstva - Sládek, Dan
Informácie o prijatí normy do sústavy STN a zoznam súvisiacich noriem pri certifikácii systémov manažérstva v rôznych sektoroch priemyslu. Systémy manažérstva kvality prijaté na Slovensku.