Zdaňovanie autorov po 1.1.2012 - Brnová, Miroslava
Autorské práva z pohľadu právneho systému. Práva príbuzné autorským právam. Zdanenie autorských práv z pohľadu zákona o dani z príjmov. Posudzovanie duševného vlastníctva podľa Modelovej zmluvy OECD v oblasti daní z príjmov a z majetku.